BJØRNS, Type: Cocktailbar.

BJØRNS

BJØRNS

Vesterbrogade 64
1620 København K
Pris: $$ Moderat
Køkkentype: Cocktailbar

Få en bjørn på
Hos Bjørns serverer vi cocktails til en fast lav pris. På kortet finder du både cocktails til fanatikeren samt drinks i den lettere kategori. Uanset om du foretrækker de klassiske Gin & Tonics eller måske mere er til en Mai Tai eller Paloma, så er prisen den samme på 85 kr. Kan du ikke finde din yndlings drink, når du besøger vores bar på Vesterbro? Så er det bare om at spørge bartenderen, der derefter mikser din cocktail. Den koster naturligvis stadig 85 kr.

Er du mere til øl og vin eller drikker du måske slet ikke alkohol, klarer vi også den. Prøv eksempelvis vores Virgin Mojito helt uden alkohol, men med masser af god smag.

Vi skifter løbende ud i cocktailsene, så der altid er en god grund til at besøge vores bar på Vesterbro.

Ny bar på Vesterbro
Tag plads i den 4 meter lange bar, og start aftenen med en forfriskende cocktail eller kig forbi og nyd aftenens sidste drink. Uanset hvad du er på udkig efter, garanterer vi en hyggelig aften, når du besøger vores bar på Vesterbro.

Med Bjørns placering ved siden af Madklubben Vesterbro byder vi naturligvis også på et velassorteret snackkort med velsmagende snacks til at stille den lille sult i vores bar.

Baren ligger i den gamle lampeforretning ved siden af Madklubben Vesterbro. Vi har indrettet baren med en 4 meter lang marmorbordplade, brune fliser, dæmpet belysning og rå vægge, så rammerne er sat for en hyggelig aften på Vesterbro. Du finder vores bar Bjørns på Vesterbrogade 62 ? 64.

Email: vesterbro@madklubben.dk
Telefon: 3841 4143
Hjemmeside: madklubben.dk/bjoerns/


___________________________
Se vores Event kalender her

You may also like...