Cafe Marzano, Østerbro. Type: Italiensk. Pris: Billigt

Cafe Marzano

Cafe Marzano

Hjemmeside: marzano.dk/
Lundsgade 7
2100 København Ø
Pris: $ Billigt
Køkkentype: Italiensk

Fra restaurantens hjemmeside:
Blandt smukke herskabsbygninger ved de eksklusive kartoffelrækker, finder du den nye Cafe Marzano som har fået sit navn fra toppen af den italienske sydkyst.
I en flere hundrede år gammel bygning, kan du opleve du den smukke og nyrenoverede caf‚ som er kendt for sit italienske køkken og sine lækre specialiteter. På det udvidet menukort finder du alt fra italienske specialiteter og lækre pasta retter, til noget så simpelt som en kop kaffe med kage.
Efter flere år i restaurationsbranchen med både Dragør og Frederiksberg som tidligere klientel har ejerne valgt at kaste deres kærlighed på sterbros smukkeste og mest attraktive kvarter.

Hos Marzano sætter vi en ære i madlavningen og ser det italienske køkken som en kunstart. Vores ambition er at give dig de smukkeste rammer i den charmerende ældre bygning, hvor du kan mærke den gennemgående romantiske atmosfære i caf‚ens alrum. Med fløjelsfarver på væggene og gammelt klassisk håndværk fra gulv til loft, kan du nyde de specialiteter som køkkenet elsker at lave.

Personalet er, efter mange år i branchen, både trænet i vin kortet og i menuen og gør altid deres ypperste for at du som gæst får en fantastisk oplevelse med hjem.

Email: info@marzano.dk
Telefon: 4025 4125


Se vores Event kalender

You may also like...