Chin Chin, Nørrebro. Type: Asian. Pris: Billigt

Chin Chin

Chin Chin

Fælledvej 22
2200 København N
Pris: $ Billigt
Køkkentype: Asian

Fra restaurantens hjemmeside:
I hjertet af Nørrebro med udsigt lige ud til det hektiske samlingspunkt, Sankt Hans Torv, kan man for en stund trække sig tilbage fra de fortravlede fortovscafeer og barnevognsmylder og lade sig opsluge af den autentiske, asiatiske streetfood-atmosfære, man finder hos Chin Chin.

De røde og sort farver på væggene pyntet med bøjede neonskilte, små, hyggelige tomandsborde og de sydende og spruttende lyde fra panderne i det åbne køkken leder med det samme tankerne hen på China Towns livlige og berømte gadekøkkener, hvor de rygende varme retter bliver langet over disken i d‚t øjeblik, de bliver lavet.

Sådan er det også hos Chin Chin. Med mere end ti års erfaring med asiatisk mad og rejser til de fjerneste og mest eksotiske afkroge af det store kontinent med i bagagen, ved holdet bag præcis hvordan sund, velsmagende og frem for alt frisk kvalitetsmad skal skrues sammen ? også selvom det gerne må gå hurtigt.

Men selvom det gerne må gå lidt tjept, betyder det ikke, at noget bliver overladt til tilfældighederne. Hos Chin Chin sætter de en ære i nøje at udvælge råvarerne, altid med øje for både kvalitet og friskhed.

Vi er 50 % økologisk, og vi bestræber vi os at arbejde mod og indgå samarbejder, som i vores øjne er med til at fremme bæredygtighed, socialt ansvar. Når du drikker vand hos os, er det Postevand som er født ud af et ønske om en mere ærlig og bæredygtig tilgang til emballeret drikkevand. Postevand er dansk grundvand tappet på miljøvenlige FSC© kartoner og fragtet over så korte afstande som muligt.

Vi går ind for økologisk og biodynamisk landbrug. Ved at vælge økologiske og biodynamiske produkter er du med til at spare dig selv og grundvandet for mødet med sprøjtegifte og kemikalier.

Maden har hentet inspiration fra Asiens egen smeltedigel af nuancer, friske krydderier og inspirerende smagssammensætninger, der, selv om det kan være helt enkelt sat sammen af få ingredienser, føles som en velafstemt smagseksplosion i munden.

Telefon: 3333 8181
Hjemmeside: www.chinchin.dk


Se vores Event kalender

You may also like...