Kayak Bar, Kongens Nytorv. Type: Verden.

Kayak Bar

Kayak Bar

Online booking: Her
Børskaj 12
1221 København K
Pris: $$ Moderat
Køkkentype: Verden

Fra restaurantens hjemmeside:
Vi ønsker at gøre en forskel i København, vi bakker op om Københavns kultur, og på Kayak Bar er der plads til forskelligheder. Vi tænker på miljøet, på bæredygtighed og passer på Københavns fantastiske havn.

Vi samler affald op fra havnen og bytter gerne affald samlet op i havnen for en dejlig varm kop kaffe.

Kayak Bar er et anderledes sted. Vi er kendt for god mad, kajak, musikalske oplevelser af høj kvalitet og den uhøjtidelige stemning ? den findes ikke andre steder i byen.

Ambitionen med stedet er at skabe et rum, hvor mennesker samles og mødes på tværs af ambitioner, drømme, overbevisninger, job, civilstand. Det er lykkedes: Mennesker i alle aldre og med forskellige baggrunde samles på Kayak Bar – til koncerter, selskaber, firmafrokosten, den uformelle fyr-aftens-øl, en romantisk middag eller noget helt sjette.

Altid er her en tilbagelænet og god stemning. Vores stamkunder arbejder på Christiansborg, står i lære som blikkenslager, er på barsel eller langt hjemmefra som turist i København og vi elsker det.

Kayak Bar ligger i hjertet af København, midt mellem Børsen, Nationalbanken og Christiansborg, og lige ned til kanalerne. Hele området er fredet og de historiske omgivelser giver stedet et helt særligt præg ? en personlighed, der skal opleves! Vores lokaler ligger lige ned til vandet, vi har palmer ? og vores egen flydende pontoner helt tæt på vandet. Vi er en restaurant, cafe, et frokoststed, en bar, et samlingspunkt for kajakroere og et spillested ? og en masse andet. Vi afholder et bredt spekter af arrangementer: koncerter, events, udstillinger, madkurser, catwalks, pladereleases, firmaarrangementer, festivaler, bryllupper og andre fester. Kayak Bar har hjerterum.

Email: info@kayakbar.dk
Telefon: 3049 0013
Hjemmeside: kayakbar.dk/
Online booking: Her


Se vores Event kalender

You may also like...