Spaghetteria La Perla, Kultorvet. Type: Italiensk. Pris: Billigt

Spaghetteria La Perla

Spaghetteria La Perla

Landemærket 27
1119 København K
Pris: $ Billigt
Køkkentype: Italiensk

Fra restaurantens hjemmeside:
Spaghetteria La Perla er uden tvivl den bedste italienske restaurant i København. Besøgte stedet sammen med 2 venner og vi kunne med det samme mærke den hyggelige atmosfære. Deres pizzaer smager utroligt godt og man bliver mæt af dem. Ikke sidste gang jeg spiser her.Har været på dette lille hyggelige sted flere gange. De laver virkelig gode pizzaer. Det er næsten som at være i Italien. Og deres spaghetti Carbonara er den bedste jeg har fået uden for Italien. Den er virkelig god og det er bestemt ikke alle steder de kan finde ud af at lave det.
Virkelig god italiensk mad til rimelige pengeMad og service virkelig anbefalelsesværdig! Lækker varieret mad, super opmærksomme tjenere og alt i alt en rigtig god madoplevelse. Familie med to voksne og to børn. Virkelig gode pizzaer og pastaretter til rimelige priser. Italienske tjenere og kokke ægte Italien midt i CPH!
Her serveres ærlig Italiensk mad, priser er rimelige og betjeningen venlig og opmærksom. Vi var der en lørdag, og der var helt fyldt i restauranten. Vi kommer igen.Man føler sig bestemt velkommen, og efter flere besøg kan jeg konstatere, at deres mad har samme gode kvalitet og smag hver gang. Absolut ynglingsstedet når aftensmaden skal stå på pasta og man ønsker at gå ud og spise. Kan kun anbefale dette sted i hjertet af KBH.

Email: info@laperla.dk
Telefon: 3333 7005
Hjemmeside: laperla.dk/


Se vores Event kalender

You may also like...