OLIOLI

OLIOLI

OLIOLI

Amagerbrogade 146
2300 København S
Pris: $$ Moderat
Køkkentype: Asian

Nu er glæden endelig kommet til Amager. OLIOLI betyder nemlig ‘glæde’ på Hawaiiansk, og vi glæder os til at se en masse glade gæster i vores restaurant på Amager.

Restauranten, som du finder på Amagerbrogade 146 tager også titlen, som den nyeste i OLIOLI-familien med sin åbning i december 2019. Kom forbi og prøv en frisklavet Poke Bowl med dine venner & familie, måske vil du endda kombinere dit måltid med en af vores mange juices.

Vores Poke Bowls på Amager er fyldte med sprøde grøntsager, der giver dem et godt farvespil, når der ligeledes tilføjes kød, tofu eller andet på toppen. Ejernes asiatiske og nordiske rødder har også haft indflydelse på vores hawaiianske poke bowls, som indeholder ingredienser og smage fra de forskellige verdenshjørner.

Hvis det er første gang, at du skal smage en poke bowl, så anbefaler vi, at du prøver en af vores poke bowls fra ‘The Standards’. Uanset hvad du er til, så er vores personale i restaurant Amager klar til at guide dig gennem hele menuen eller hjælpe dig med at sammensætte din helt egen personlige bowl.

Email:
Telefon: 3321 0121
Hjemmeside: www.oliolipoke.dk/restauranter/amagerbrogade


___________________________
Se vores Event kalender her

You may also like...