Restaurant Bastards, Type: Verden.

Restaurant Bastards

Restaurant Bastards

Online booking: Her

Axeltorv 6
1609 København V
Pris: $$ Moderat
Køkkentype: Verden

Som gæst har du selv medindflydelse på den ret, du skal glæde din gane med. Sammensæt Bastards hovedelementer med et udvalg af lækre side orders og naturligvis saucer og dyppelser. På den måde bliver hver tallerken skræddersyet til netop dig og dine præferencer. Den eneste fællesnævner, der altid er garanti for, er, at hvert element emmer af velsmag. Blandt menukortets appetitvækkende retter finder du blandt andet grillet rib-eye -og spareribs fra Grambogaard, laks fra Færøerne, torsk fra Vesterhavet og unghanebryst fra Gråsten Fjerkræ.

Kombiner dit valgte hovedelement med en klassisk ratatouille, grillet padr¢n peber, kartoffelsalat, stuvede kartofler med dild, eller en af andre lækre side orders, og fuldend din tallerken med bearnaise, rødvinssauce, svampe a la creme aioli eller hvad du end foretrækker at dyppe i.

Historien bag
Før Bastards blev til, var lokalerne ejet af Rene Poulsen, som drev Cafe Rene herinde. Efter en årelang karriere som restauratør havde Rene ikke fået børn, men han havde haft mange ansatte under sig i sine mange år som selvstændig ? heriblandt Jonas Fjellegaard og Nicklas Rasmussen. I sommeren 2016 fik de to et tilbud om at drive stedet efter Rene Poulsen, og det takkede de ja til. Cafe Rene lukkede med et brag af en fest ved årets udgang, og den 1. januar 2017 startede de nedrivningen og opbygningen af et splinternyt sted med et nyt koncept, indretning og nyt navn: Bastards.

Uformel New Yorker-stemning
Godt en måned senere stod Rene Poulsen og hans to bastarder, Nicklas Rasmussen og Jonas Fjellegaard klar til at slå dørene op til deres nye setting. Her hersker ingen højtidelighed, men derimod en uformel og hyggelig stemning, hvor du og dit selskab kan nyde et velsmagende, årstidsbestemt måltid. Stilen emmer af New York og industri med de rå vægge og store lamper. Rundt omkring i rummet står forskellige features med hver sin særprægede historie. Blandt andet en særlig lampe, som du måske kan genkende fra Q?s værksted i James Bondfilmen ?Spectre?. Det er de små detaljer, der udgør hele forskellen, ligesom ingredienserne udgør elementerne i en ret. Måske du er heldig at få 007-bordet under Q?s lampe.

Email: booking@bastards.dk
Telefon: 3315 8501
Hjemmeside: bastards.dk/
Online booking: Her


___________________________
Se vores Event kalender her

You may also like...