Restaurant MA, Kongens Nytorv. Type: Gourmet. Pris: Dyrt

Restaurant MA

Online booking: Her
Gammel Mønt 41
1117 København K
Pris: $$$ Dyrt
Køkkentype: Gourmet

Fra restaurantens hjemmeside:
Restaurant MA er navnet på den klassiske restaurant, der ligger i et smukt, gammelt ildebrandshus i København på hjørnet af Møntergade og Gammel Mønt. Det er restauratør Henrik Nielsen, som har indtaget adressen med et stærkt gastronomisk team, som vil byde på klassisk gourmet, baseret på velsmag og friske råvarer fra sæsonen. I respekt for huset og historien, er stilen i køkkenet, glassene og i restauranten klassisk med stor vægt på smag i alle sammenhænge.

Restauranten har under navnet MA undergået en gennemgribende restaurering og istandsættelse. Bygningen, som er en af Københavns ældste, er underlagt utallige fredningsbestemmelser, og med en kærlig og respektfuld behandling er sjælen og stemningen i de intime, lavloftede lokaler bevaret.

Overordnet er køkkenets primære fokus kvalitet i råvarerne i sæson. Derfor arbejdes der tæt sammen med leverandørerne, hovedsaligt mindre danske producenter med respekt for bæredygtighed.

Vinkortet er fyldt med viden og personlighed, hvor store og små producenter er repræsenteret, uden dogmer, men med holdninger til indhold, metoder og filosofi hos producenten. Vi ser frem til at få lov til at føre gæsterne gennem en fantastisk oplevelse med vine tilpasset de enkelte serveringer.

Email: info@restaurantma.dk
Telefon: 3333 0610
Hjemmeside: restaurantma.dk/


Se vores Event kalender