Vandværket, København NV.

Vandværket

Vandværket

Online booking: Her
Rabarbervej 2
2400 København NV
Pris: $ Billigt
Køkkentype: Dansk

Fra restaurantens hjemmeside:
Mit mål med Vandværkets Restaurant og Cafe er, at forkæle folk med virkelig god mad i varme og rare omgivelser. Et sted hvor du kan komme med både venner, familie, kollegaer og forretningsforbindelser og opleve, at der hverken er gået på kompromis smag, rammer, råvarer eller service.

Om aftenen byder menukortet på et udvalg af fransk-nordiske retter Der er fuld smæk på smagen, og alt er tilberedt fra bunden med omhu og kærlighed. Hertil kan du nyde nøje udvalgte vine fra Vandværkets vinkort ? eller du kan komme med i vinkælderen, hvis du er ude efter en vin, der er lidt udover det sædvanlige.

I løbet af dagen serverer vi let morgenmad, lækre frokostretter, frokostbuffet og himmelske kagefavoritter – både med og uden gluten. Lørdag og søndag byder vi desuden på en udsøgt brunch med alt hvad hjertet begærer og mere til. Uanset hvornår du kommer og besøger os så kan vi desuden tilbyde den bedste kaffe fra Coffee Collective, økologisk most, lækre cocktails og gode “craft” øl – både på fad og på flaske.

Hjemmeside: www.vandvaerket.dk/restaurant-cafe/

Se vores Event kalender her

You may also like...